Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2015 01:20 - Ловец
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 1744 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 19.07.2015 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Крум



Гласувай:
0



1. rustam - Нито си "ловец на глави",
07.02.2015 02:40
нито си сурвакар, а най-малкото си българофил. Ти си една най-долна педеруга и минетчия, когото и мангалът, дето го шиба, не приема сериозно.

Приеми този факт спокойно. Не се прави на лош и свиреп отмъстител. Никакви драматично-садистични фантазии няма да скрият позора на твоя разпран сфинкер.
цитирай
2. bgman13 - Когато животът не струва нищо, смъртта има своята цена
07.02.2015 09:08
Ако взимаш пари от приятелчетета ти - американците, да знаеш, че скалповете също са добре платени. Те така тъкмо са изтребили идианците в Северна Америка. Имало е обявена от държавата цена за скал на индианец - дете, жена и мъж.
А човешките глави могат да стават на сувенири. Мисля, че Тор Хейердал, разказваше, че в Перу имало такива, като тебе, дето продавали истински човешки глави, само че малки. Първо им вадят костите, а после ги сушат или мумифицират и главата си остава същата, само че малка колкото юмрук. И е чудесна за сувенир. Останалите фашаги много ги търсят. Лошото е че по некой път се случва, тоя дето иска да си купи такова сувенирче, да го прекарат и да го направят него на сувенирче.

цитирай
3. bgman13 - Сега те разбрах - ти си наследник и ...
07.02.2015 15:45
Сега те разбрах - ти си наследник и роднина на френските революционери (от които произлизат болшевиките в Русия), и същевременно си агент на Ислямска държава, която сега реже глави.

Ама още не е стигнала френските революционери, защото тогава е имало толкова много отрязани глави, че направо не можеш да си представиш. Демек - бедно ти е въображението и затова си малко безинтересен - требва да се посереш повече.
Обаче по времето на френската революция, твоите кумури-революционери, като са рязали главите и са ги разнасяли из градовете, набучени на копия и на кирки. А на масата на спикера в Конвента е имало място, където се слагали от време на време по някоя и друга забучена глава и говорителя на революционното народно събрание, е говорил, докато кръвта се е стичала по масата. Ти тия изобщо, ама изобщо не можеш да ги стигнеш. Ти си едно джудже. Можеш само да завиждаш и да се учиш от по-добрите. А накрая, ако случайно преуспееш в това начинание (ама не вярвям); а така също и ако не преуспееш, че ти резнат зелка и на тебе, защото винаги трябва да имаш предвид че революцията изяжда децата си - т.е. платените си агенти.
цитирай
4. bgman13 - А като ме включиш в твойта дружинка, ...
07.02.2015 17:57
А като ме включиш в твойта дружинка, ти ли ще командваш дружинката или аз?
цитирай
5. bgman13 - Не, командир няма да има. survak...
08.02.2015 09:08
анонимен написа:
Не, командир няма да има.
survaka007


Това е напълно невъзможно. Йерархия има и при рибите и при кокошките. Дори неживата природа има център и периферия. А колкото е по-висш един животински вид, толкова по-изразена и по-сложна йерархия има. Ти да не си комунист?
цитирай
6. bgman13 - Ловеца на глави е нисше творение на ...
08.02.2015 18:36
survakar007 написа:
Ловеца на глави е нисше творение на природата, най-нисшето


Невъзможно. Най-нисшето творение на природата е по-нисше от амебата. А ловецът на глави е доста висше същество - малко по-висше от маймуната. Което означава, че някой човек ще му стане водач.

survakar007 написа:
Абе познанията ти на материята за комунизъма ми се виждат бегли, на колко години си млади момко?


След двеста петдесет и две ставам на триста. Когато и тогава някой като тебе ми каже, че познанията ми за комунизма са бегли, е чак тогава се отказвам да споря повече - не се майтапя, ще се откажа наистина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 311628
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив