Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2020 15:13 - Не бе по Дарвин революция
Автор: survakar007 Категория: История   
Прочетен: 558 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Повечето от пишущите тук едва ли си спомнят, но на този ден главатарите на русофилската диктатура в България, като Георги Димитров, Васил Коларов, Антон Югов, правешкото перекенде Тодор Живков и подобни продажници., овластени от мародерската армия на Съветска русия насилствено подкарваха българския народ из централните улици на градове и села за да манифестират установяването на най-мракобесния режим в историята на човечеството, Съветска русия.

На този ден през 1917 г. малка група марксистки терористи под ръководставото на агентите на германското военно разузнаване Владимир Илич (Ленин) и Леон Троцки, финансирани от свръхбогати американски магнати като Рокфелер и др. организират улични рзмирици в руската столица. През тези дни из улиците на Петроград започват да се ширят стотици агенти от дипломатически представителства на чужди държави, които раздават пари за да подстрекават метежниците към грабежи и кървави саморазправи с местните административни органи.

Поради неадекватните действия на руските управници и подкрепата на чужди разузнавателни служби тълпи от криминални престъпници, бездомни просяци и алкохолизирани бляди успяват да завладеят части от Петроград и започват масови кланета над имащата, можещата и знаещата прослойка от руския народ. В кървавите събития в Петроград през 1917 г., организирани и спонсорирани от външни разузнавателни служби, участват по-малко от 1% от населението на Русия и тези събития не отразяват "желанието на руския народ" и в никакъв случай не може да се нарече "революция", а терористичен пуч от улични гамени и криминални типове овладял руската столица, резултата от който доведе до столетие мрекобесие - масови убийства, репресии, безправие и мизерия над стотици милиони хора по света, тъй наречените "пролетарски маси".

В краят на 70-те години на наследниците на същите тези болшевишки/комунистически гамени от империята на СССР (и русофилските им подлоги в България) организирано ограбиха народа си, изсмукаваха държавните промишлени и валутни фондове, процес който нарекоха перестройкс (или преход у нас) и разкриха хищните си морди - от марксистко-ленински демагози семействата им се превърнаха в свръх богари "бизнесмени", банкери и земевладелци, които от яростни антихристи се обявиха за вопиючи христиене, православни защото пожизненият олигарх Владимир Путин превърна православната църква в оперативен клуб на руското разузнаване и според новите "праведни догми". През последното десетилетие от диктатурата си чекиста Путин разкрие истинската същност на патологичния убиец, сифилистика Владимир Илич-Ленин, а русофилските кучки в България набързо забравиха тършествените псалми за "Октомвриската революция".

Със следната поема ще припомня на русофилските кучки в блога, гляма част от които преминаха курсове в СССР за вярна служба към главатарите на КГБ, защото по заповед на Путин тези предатели удобно забравиха за тази "велика" историческа дата, прославянето на която донесе охолно живуркане на дядовците им, бащите им и семействата им през десетилетията на мракобесните диктатури над пролетарските маси по света: СССР, ГДР, НРБ, Куба, СКР, КНР, Виетнам, Никарагуа, Ангола, Мозамбик и т.н.

image



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310352
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив