Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2019 06:49 - Как свърши Студената война и кой създаде СДС
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
-4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В разгара на Студената война, за да се ограничи терористичната дейност организирана от СССР под формата на марксистки банди  в Централна и Южна Америка, в Аврика и Азия, спонсорирани от сателитите от Източна Европа, през 70-те години на миналия век един американски съветник предлага идея как да се спечели Студената война като икономически разруши СССР.

Идеята се оказва изключително ефективна и накратко се състои в корумпиране на лидерите на така наречените комунистически страни. През тези години вътрешнопартийните борби между комунистическите фракции вече са позатихнали и социалистическия блок се ръководи от руски марионетки доказали своята безпределна вярност към настоящия монарх на СССР, Леонид Брежнев. Дъщерята на Брежнев се счита за първата комунистическа милиардерка, като забогатяването на комунистическата номенклатура от страните на Варшавския договор ставаше по една и съща схема, чрез куфарчета с крадени от хазната пари, описана по-долу.
===================================
До комунизма и назад

Комунисти тук експроприират,
имоти щели да колективизират,
дамгосват хората с „пролетариат“,
към комунизъм народ да поведат.

Нахлузиха ярем на болшевизма,
бил входна врата към комунизма,
Ленин обещал, Сталин приказал,
а Карл Маркс така си бил мечтал.

С червени знаменца ни закичиха,
били сме в социализма наредиха,
прилагателните после му сложиха
развит, узрял, а неверниците биха.

До Чикаго не ни даваха да ходим,
защото капитализмът бил прогнил,
затуй сме тръгнали към комунизъм
и с билет еднопосочен пътят бил.

Вървяхме, милиционерите следяха,
тез които спряха с палките удряха,
неудобните в концлагер въдвориха,
а по-упоритите направо ги затриха.

Викахме за Слава и Ура, и Дружба,
друзята клеха се във вярна служба,
към Москва за преклонение зовяха,
само те Ниагарски водопад видяха.

Качиха ни на влак от Бригадирска
да им работим на гара Язовирска,
някои на спирка в Белене свалиха
и голяма част при нас не се явиха.

Всички машинисти бяха все от БКП,
а кондукторите от ДС, имаше и КГБ.
Хапвахме си сини сливи, царевица,
на гари шишета пълнехме с водица.

Някои нощем изхвърляха в бездната,
други скачаха от движение в нивята,
да не губим много хора през браздата
залостиха прозорци и врати на влака.

Минахме Текезесарска, Корекомна,
гара Гладна, поспряхме на Купонна,
внезапно стигнахме до Перестройна?
Влакът взе, че спря и настана суетня!

Капиталисти в колелата прът сложили,
кредити не дали пътя си да продължим.
Най-лошото, в Русия водка забранили,
комунизъм без алкохол не мож градим!

На машинистите фуражките смениха
и кондукторите някъде се изпокриха.
„А вагоните с архива, златото, парите?“
„Загубихме по пътя.“ друзята обясниха.

... пътят ни към комунизма бил дотук.
Червените седалки със сини подмениха,
машината обърнаха, посоката смениха,
на правешки сатрап паметник градиха.

След „Девети“ спретнаха си и „Десети“,
пребогато пътя си посипаха с конфети.
В обратната посока пак те карат влака,
вече можело и ний да видим водопада.

Комунистите нарекоха се социалисти,
а техните деца осъмнаха капиталисти,
разузнавачи от ДС-то станаха биячи,
с куфарче пари и генерали за водачи.

Трака лака, пеят колелетата на влака,
от гари Мултигруп, Бияч и Групировка,
тунелчета на ВИС, СИК, ТИМ, Мутре,
в депата Първа Частна, СиБанк и КТБ...

... разпределиха си държавата друзята
и заявиха, че веч не са с пролетариата.
И тогава и сега отново те народ крадат,
по дългия ни път до комунизма и назад.
=============================================

Периода от началото на 70-те години бележи засилено отпускане на огромни заеми от страна на развитите капиталистическите държави към икономически изнемогващите социалистически държави, и въпреки че комунистическия лагер яростно заплашваше капиталистическия свят с разрушаване, човек ще запита защо тогава капиталистичееските държави са отпускали парични заеми на тези които се опитват всячески да ги унищожат - СССР организираше грандиозни военни паради с най-модерни, най-мощни и най-страшни оръжия и всички тези оръжия бяха предназначени да заличат капитализъма от лицето на земята, няма тука тинтири минтири, пълна и безусловна победа на комунизма, най-справедливия обществен строй където народите... и тъй нататък, изписваха се влакови композиция с подобни перверзии, като задължаваха населението ежедневно да ги рецитира.

Част от тези външни заеми се използуваха да издъжат огромните разходи на семействата на комунистическата върхушка, семействата на голяма част от които се изучаваше и живееше на Запад, децата на по-нисшите слоеве от русофилките дупелизци се изучаваха в Москва, част се изразходваше за издръжка на марксистки банди по света, но огромната част се харчеше за закупуване на забранени западни технологии, т.н. ембаргови стоки, които се купуваха по черни канали и без документи.

Покупките на "ембаргови стоки" се извършваше от КГБ/ДС агентура в чужбина, ченгетата получаваха тлъсти комисионни, а банковите сметки на червената номенклатура в чужбина набъбава с всяка ударна петилетка. В България цените на тези стоки се раздуваха десетократно и така се издояваше държавната банкова крава, сключваха се нови външни заеми и така до... докато западните банки продължаваха да отпускат пари, кой ще ги плаща комунистическите номенклатури не ги интересуваше, те бяха заети с угояване на банковите си сметки на запад чрез скоростно усвояване на народни средства, след "прехода" тези пари се появиха в страната ни като "офшорки" и така комунистите озакониха кражите си.

След смъртта на Брежнев през 1982 г. начело на банкрутиралото СССР застана КГБ агента Андропов и КПСС достигна до реализацията, че положението на "зрелия социализъм" така и на "развития" е неспасяемо и трябваше да се намери начин как да се поднесе новината на пролетарските маси - пари няма! Оказа се, че Маркс е допуснал грешка в постулатите и без пари от загнилите капиталисти коминизъм няма да може да се строи и хъката мъката комунистическите вождове решиха да го сменята с "демокрацията дойде".

Изпирането на пари беше най-важната задача на българските ченгета през 80-те години, те обичат да ги наричат "разузнавачи", но се занимаваха най-вече с трафик на оръжие, наркотици и канали за проститутки, като разбира се лъвския пай от всички тези разузнавателни дейности попадаше в банковите сметки на най-отявлените русофили в страната ни, като Тодор Живков, Димитър Станишев, Андрей Луканов, Александър Лилов, Петър Младенов, Огнян Дойнов и останалите Плитбюровци и ДС началници.

За да ускорят прицеса по изсмукване на българската хазна съвецките другари препоръчват на Тодор Живков да ползува услугите на престъпния западен магнат Робърт Максуел, еврейски бегълец от Източна Европа, който се заселва и сменя името в Англия. Максуел е крупен международен престъпник, който ограбва редица пенсионни фондове в Западна Европа и се възползува от предложението на КГБ агентурата да укрива данъци в България. Максуел е бил чест гост на Тодор Живков, на когото редовно е предоставял подкупи, сътрудничал е както с КГБ така и с МОСАД, които в последствие го убиват защото се опитвал да изнудвал правителството на Израел. (Дъщерята на Максуел наскоро беше нагазила лука за организиране на международна мрежа от малолетни проститутки, част от която е и веселата вдовичка на КГБ агентчето Илия Павлов, Даринка Павлова, която се прослави с пласмента на български проститутки-моделки за оргиите на Берлускони.)

В началото на 80-те години КПСС заповяда всички страни на вървящите по пътя кум комунизма, да сменят посоката и да тръгват кък капитализма, назначиха КГБ агенти като Лех Валенса в Полша, КГБ агента Вацлав Хавел в Чехословакия и т.н., да ръководят процесите по демократизация на пролетарските маси. В НР България КГБ агента Андрей Луканов бе отговорен да ръководи метаморфозата при която комунистическата номенклатура се превръща в капиталист и християнин.

Преди 30 години на 10 ноември лидерите на БКП изпълняват заповедта на началниците си от КГБ и свалят от върховна власт правешкия пезевенк Тодор Живков. Новината се разпространява по световните агенции. Робърт Максуел е притеснен за собствените си интереси (Живков му е разрешил да ползува банковата ни система като собствения си джоб) и веднага се обажда по телефона на Андрей Луканов, който го успокоява и му казва следното: "Не се притеснявай, всичко е под мой контрол, тук нищо не се е променило. Създадох политическа партия от най-верните агенти от службите на ДС, които от тук нататък ще поемат нещата в свои ръце. Нарекох го Съюз на Демократичните Сили, накратко СДС, харесва ли ти името?"

Начело на СДС са поставени КГБ сътрудниците Филип Димитров и Желю Желев, а заповедите за "демократичните промени" в България се подават от КГБ агентите Андрей Луканов и Александър Лилов. СДС беше само началото, БКП чрез ДС агентурата и 1,200,000 доносници организира още стотина "политически" партии като ДПС, Атака, ВМРО, ДСБ, НДСВ на КГБ агента Симеон Мадридски, от където се прънаха РБ на комунистическата примадона Кунева-Пръмова и ГЕРБ на СИК-аджийската мутра Бойко Борисов, а Синода на БПЦ е обсебен от бившата ДС и настояща агентура на руското разузнаване, начело с патриарха.

Русофилските кучки от БКП си смениха името, забогатяха и се настаниха удобно в опозиция, като поставиха марионетките си от съставените от тях "демократични", "патриотарски", "националистични" и т.н. парийки да се боричкат в Парламента, днес начело с ГЕРБ. Не че на българския матрял много му допада мафиотския режим на мутрата Бойко Борисов, но този тъп балкански кучкар се оказа най-удобен във васална България за настоящия руски диктатор Путин и не смятам, че Тиквата ще бъде подменен докато Вовка се крепи на власт в Руската империя.

ПП: Ако народа ни не запретне ръкави и законово категоризира русофилската кучка като национален предател за да я кастрира от достъп до всички сфери на централната и местна администрация то младите ще продължават масово да ни напускат и България безвъзвратно ще загуби суверенитета си.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 311363
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив