Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2016 17:54 - Избодох си очите да гледам олимпиадата
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 7712 Коментари: 33 Гласове:
5

Последна промяна: 27.08.2016 17:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Моля, спазвайте правилата за публикуване. (блог.бг/админ)



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blackpredator - да бе, ще ни вземе Путин
12.08.2016 20:30
на една каца мед едно лайно-сурвакар стига
такъв медец не му е нужен
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Рашките са толкова зле,
12.08.2016 21:26
че даже тукашните русъветофили няма да могат да им помогнат, въпреки че са най-великите на света.
цитирай
3. survakar007 - Добре е Русия, добре - я виж на нас, досега нито един медал!
12.08.2016 22:37
slavimirgenchev1953 написа:
че даже тукашните русъветофили няма да могат да им помогнат, въпреки че са най-великите на света.


Ако сравняваме по броя на участниците Русия има 271 представители и завоюваха едва 4 златни медала, а Косово за един златен постигна изпрати само 8 атлета на олимпиадата. Следва, че за един златен медал Русия изпраща 67 руски мужика на олимпиада, а Косово едва осем спортиста.

Да но, Русия все пак има медали и българските русофилчета се радват, а ние българофилите какво да кажем като сме без един медал?

Сурвакар
цитирай
4. survakar007 - Черньо, вие почнете референдума за присъединяването
12.08.2016 22:42
blackpredator написа:
на една каца мед едно лайно-сурвакар стига
такъв медец не му е нужен


... и аз съм русофил но скрит, страх ме е от НАТО-вските войски в България. Абе нема никъф референдум направо както Тато направи - ударете по една водка Путинка на Позитано и поднесете България на тепсия пред богатир Путин.

Ако Путин благоволи да ни направи част от матушка Русия аз ще се цаня за кюратор на мумията му, имам опит, оправял съм прасета преди и един ден, когато от КГБ решат да го обезсмъртят, с радост ще му изкарам карантията за да го мумифицираме.

Мумията на Ленин отдавна вече не е атрактивна и спокойно ще я замениме с мумията на Путин, че да привлечеме западни туристи, валута е нужна на матушката, западна валута, предполагам, че си влизал в Кореком за да си купуваш дънки, е за такава валута става въпрос... зелени гущерчета Черньо, сигурен съм че с наслада си галил главичката на такова гущерче, а гледай Политикономиста, да не мислиш, че пътува с дисаги пълни с руски рубли из Европа и Баразилия? :)

Сурва
цитирай
5. krumbelosvet - Първият златен олимпийски медал
13.08.2016 00:29
България спечели през 1956г в Мелбърн. 520 европейски, световни и олимпийски шампиони имахме при долните комунисти. В Сеул бяхме четвърти по медали, само след Съюза, САЩ и забравих кой. Щяхме да сме трети, но нашите щангисти щяха да вземат всички медали, та ни порязаха тогавашните и сегашните братя. България използваше Съюза като колония - евтин дървен материсл, евтин нефт и газ. И НЕ, НЕ, НЕ бяхме съветска република, а сега сме бананова, само че не банани, а и домати не произвеждаме. Приятно гледане. Не си кривете душата, русофобията върви с янкофилия, както обичта към България върви с русофилство. Справка - Иван Вазов. А, и водещия на Откриването в Рио по БНТ1 - той изпадна в екстаз при появата на американците, не се развълнува от нашите, но за русите каза, че вината им е соказана с вътрешна информация, точка. Забрави да каже, че свидетелят е само един и всъщност е шпионин или предател със дъмнителни документи за "доказателство".
цитирай
6. survakar007 - "Заради вървенето с русофилството ударихме дъното" - Димитър Благоев
13.08.2016 03:22
krumbelosvet написа:
520 европейски, световни и олимпийски шампиони имахме при долните комунисти... България върви с русофилство.


Спомням си Белосветов, чакахме по 30 години за апартамент и по 25 за автомобил, по цял ден за банани за ЧНГ, от Провинцията хората пристигаха да си купуват салам и сирене, че там немаше нищо... беше много добре, но защо бе другаре го разрушихте това златно време? Тато, Станишев, Лилов и останалите започнаха масово да крадат държавата още през 70-те, а по времето на Андропов КПСС им даде сигнал да грабят всичко и да ударят кепенците на развития социализъм.

Спомням си, имаше медали на олимпиадите и си купувахме хляб и кисело мляко, за друго мяй нямаше, а Корекома беше само за по-равнопоставените другаре. Ама защо бре го разрушихте комунизъма, Тато и кликата му като започнаха да го грабят не се спряха - кради, кради службите от ДС не можеха да смогнат да изнсасят хазната в чуждите им банкови сметки, та в края на 80-те икономиката на България банкрутира и ...взеха, че си раздадоха производствените мощности на родата.

После БКП взеха, че ни вкараха в НАТО и ЕС, а Русия се радваше, че ще има очи и уши там, на Гоцето Първанов като подписа за награда му дадоха завод за оръжие, нали е русофилче та му се полагало, ами кой основа Първите Частни Банки... е ма как крадяха другарете, Станишко и той милионерче стана, така де да сме равни. И какво сега, кой му беше виновен на комунизъма, че се гътна като животно заболяло от "луда крава" за има нема и 10 години. Ни САЩ, нито Запад го бутнаха комунизъма, той сам се гътна и какво сега, гледай ги червените капиталисти - кой баща му бил в Политбюро на БКП, кой министър на Тато, кой червен дипломат... дечицата им срамно богати, червиви със зелени гущери.

Ама убаво си беше при Тато, пусти хамериканци, защо ни го бутнаха убавият правешки комунизъм? СССР и там го бутнаха, а те дори беха го узряли социализъма и тъкво, ама тъкмо се канеха да влизат в комунизума и... САЩ взеха, че им го бутнаха!

Сурвакар
цитирай
7. vencivaleri1951 - Разликата меду теб и "черния"
13.08.2016 06:02
е , че по времето когато си "оправял" прасета, той е строял реактори.-и личи тази разлика и до днес. А си оправял прасета защото ги имаше. И ако "товарни превози"
на БДЖ бяха сред най-печеившите предприятия тогава, то заслуга имаха и твоите прасета. Всеки Божи ден два ешалона с "твоите" прасета напускаха страната . Сега внасяме "гуцки" с по на двадесет години-чистички, гримирани за цвят, замразени. Ти "безработен", но не загубил изказа си на касапин:)-а "товарни превози в ликвидация

И за краденето. Като татко Станишев толкова крал защо дребен Станишев с предишната си изгора\Елена Йончева\ живяха доста години под наем ? Хайде ми посочи едно детенце на член на политбюрата днес да живее под наем.
Или един друг оправяч на прасета\ Муравей Радев -казвам го без бъзик защото той по пътя към министерската си кариера минава и през свинекомплекса в Маноле като ТРЗ\ се опита да вземе къщата на бай Тодор защото не притежавал терена, а само въздуха и разрешителното за строеж му било подписано със запетайка, а не от титулярния кмет. Изходът на делото не е интересен. Интересното е, че сульо и пульо се уредиха с нотариални актове за земите под къщите си, но "Тато" не успял и ако не беше отишло делото в принципен съдия щяха да вземат къщата на наследниците му. Ще спомена и нещо което много малко се знае. Заместник началник на УБО беше много близък на Живков-чавдарец и далечен роднина. В качеството си на шеф беше бракувал два броя бяла техника\например печка и пералня\неправомерно и след това купил на силно занижени цени. Хванаха го и макар, че се отърва с условна присъда, го разжалваха до редник. От генерал да редник. На генерал Анев който се опита да му врътне преврат Живков прости и след две години в коуша го помилва, върна му званието и зам ген директор на Родопа го направи\ Къде е тоята Родопа:)\ На своя земляк и съподвижник обаче не прости. Не прости и на друг свой близък-"Нане Вуте" -зам министър на външната търговия, който взимаше по една заплата като рушвет
продъл
цитирай
8. vencivaleri1951 - Продължение
13.08.2016 06:35
на всеки търговски представител когото беше уредил за такъв. Та замът излезе от затвора, чак при демокрацията и дълго пълнеше колонки на вестниците като репресиран от режима. Струва си и да отбележим, че зетят Славков на косъм отърва затвора\ но не и службата си\ за завишен хонорар. И не влазна само защото не го беше взел за разлика от колегите му които си бяха взели парите.\ За сериала " По хълмовете на времето" който беше таксуван като значим без неабходимите комисия и външен редакционен съвет\
Ще допълна накрая следното. Когато от нас бе поискано да увеличим числеността на армията\сега се иска да я затрием\ в първият набор от постановлението за това влезнаха в казармата синовете на Живков и Станко Тодоров\тогава премиер\ Не знам как им е протекла втората година, но в ШЗОто първата не им беше спестено нищо. Особено на Владко , който си беше малко "кашкавалчо" и му беше трудно както на кроса, така и на лоста. Хайде посочи едно от децата на някой днешен големец през казармата да е минал. Да не говорим, че на Джуров първородния син загина по време на бойно дежурство. Мислиш ли , че не е могъл да се уреди на приятно месте. Ще дам и пример с мен , макар, че семейството като социум беше далеч от споменатите. Та аз с баба сръбкиня имах законното основание да не ходя войник изваждайки си и второ гражданство. Много го направиха-Пирински, Жоро Станишев\баткото\...Като намекнах за подобна опция баща ми така ме изгледа, че забравих на минутата. Съвсем редовно си се бях уредил да ритам в "Сливнишки герой"\ към гранични войски\, но родителско рамо ме "подпомогна" да се озова в школата в Плевен където ни "топяха лагерите"

Колкото до апартаментите и бананите -стига с тази дъвка. Имаше дефицит защото изходното начало беше нулево почти, а и жилищата бяха субсидирани и с бедлихвен кредит. Нямаше проблем за никого да купи при тогавашните условия жилище\ вноската по ипотеката бе около 40 лв за 15 хиляди\ 25%% от минималната заплата. Днес кой може да си позволи Продълж
цитирай
9. vencivaleri1951 - продълж
13.08.2016 06:59
и виждал ли си списъците на банките колко души вадят от жилищата поради невъзможността им да си изплащат ипотеката-хиляди-разболели се, останали без работа, починал единия съпруг...
Посочи ми поне един пример на изваден от жилището преди 10 ноември защото нямал възможност да плати кредита си. Няма да намериш. За попаднали в беда хора имаше комисия в МФ\ отделно от тази при Живков и днес при президента\
която опрощаваше част или цялото задължение на различни длъжници. И тогава се разболяваха и умираха хора.
Цинизъм беше когато след 10 ноември вкараха Георги Атанасов и Овчаров\ министър на икономиката\ защото бяха опростили част от задължения на длъжници. Излъгаха , че става въпрос за деца на загинали активни борци, а ставаше въпрос за деца на загинали във войната\ за активните си имаше закон и проблем нямаше\ Случи се , че заради НДК бе забавен строежът с 10 години близо. През това време на два пъти се увеличиха цените, а и се плащаше наем на
тези на които бяха очуждени имотите. Тъй като 50% от бъдещите собственици бяха на хора с очуждени имоти цените на техвите апартаменти не мръднаха и със стотинка. Себестойността на апартаментите на сираците обаче стана астрономическа\ според тогавашните цени\ и хората съвсем справедливо протестираха със жалба относно калкулирането на утежнения за които те нямат никаква вина. Съвсем нормално и Атанасов и Овчаров уважиха протеста им като се разпоредиха да се калкулира средната за София цена на кв м. Решение справедливо и честно от всякъде. Но не. Възползвайки се от възможността да ударят еди безспорен лидер се хванаха , че двамата не взери становише от комисията решавайки еднолично и ги вкараха в затвора. Ето такива бяха мошениците на соца.

За бананите. Лъжа е че банани са липсвали. На цена от 2 лева \ около долар и малко колкото е и днес\ винаги е имало в показните магазини на Булгарплод.
Нямаше постоянно субсидирани цитруси и това трябва да се каже. Бълг плодове и зеленчуци бяха субсидирани и за това бяха за жълти стотинки
цитирай
10. vencivaleri1951 - Продължение
13.08.2016 07:21
Няма страна , а и няма право да субсидира продукция на чужда страна освен ако не
е в икономически и митнически съюз с нея.
За Кореком за специалните хора. Карекоми ими в цял свят-фриш шоповете.
Това са магазини без сборове в цената. В нас пазарунаха главно работещите в чужбина-и началници и бачкатори. Целта беше да вкарват валутата у нас
Най много безмитни магазини \Това са корекомите\ има в САЩ. Там дори магазините за войниците са безмитни. Така, че не ние сме открили топлата вода
Така че сурвакар" не нам"

Манипулирай си внуците ако си дърт като мен-те не знаят
Те не знаят\ и ги държат н това незнание\ , че българия за две три десетилетия от газеника стана космическа и ядрена държава. Че бе 6 милиона а към 10ти гонеше 10те. Че за безработица, органицирана престъпност, корупция, наркотици се знаеше от филмите. Че не само решетки нямаше, но и къщите не си заключвахме-особено в провинцията където сега е най бруталната и безнаказана битова престъпност.Да, бяхме марка в спорта, но бяхме марка и в културата. И не е нужно да се присмиваме над това , а да се гордеем. Ще завърша пак с простичък пример. Двама от президентите ни след промените бяха хабилитирани научни работници. Бяха се хабилитирали преди 10ти ноември. Общото между тях беше, че излизаха от затънтени селца Веселиново и Сирищник и от бедни семейства. Те се хабилитираха и станаха президенти на страната , вакар и от различни платформи. Не коментирам качествата им. Коментирам само факта , че днешните хлапета от подобни селца просто отпадат от училище
цитирай
11. slavimirgenchev1953 - Казваш му на глупеца, че въпросът не е: "Защо развалиха текезесетата",
13.08.2016 10:17
а: "Защо направиха ТКЗС-тата", той пак си повтаря тъпанарските тъпанарщини.
Защо?
Защото е по душа е свинар, но без собствени свине. Съвременен Бърдоква.
Тури си го на.
цитирай
12. yoan2015 - Тамън щях да му предложа на Бай Данчо ...
13.08.2016 11:05
Тамън щях да му предложа на Бай Данчо да слага кафето, обаче с кафе ще има още повече разхлабване, така че, друг път.
цитирай
13. yoan2015 - Текезеата ги направиха, за да може да се рАботи с песен на уста.
13.08.2016 11:07
slavimirgenchev1953 написа:
а: "Защо направиха ТКЗС-тата", той пак си повтаря тъпанарските тъпанарщини.
Защо?
Защото е по душа е свинар, но без собствени свине. Съвременен Бърдоква.
Тури си го на.

цитирай
14. apostapostoloff - Ако попаднте в съседния на България Ниш,
13.08.2016 11:23
попитайте някой сърбин, дали знае кой е Боян Радев. Никой не го е и чувал. Никой не е чувал и за някакъв си Брумел, например.

Да, но в Сидни, Ню Йорк, Лондон, а и в Ниш, всеки знае много добре кой е Достоевски.

Олимпиадата днес е една гигантска измама. Там дрогирани маймуни се правят на свръхчовеци, баламите ги гледат и им ръколяскат.

Тези дрогирани лайномети не прославят страната си, а я резилят. Особено пък тогава, когато ги хванат, че взимат зоб. Като нашата мърла.

Изводът, генералният, правилният извод е един: министерството на спорта веднага, незабавно трябва да се закрие! Ще гласувам за тази партия, която включи в предизборната си програма закриването на излишни, ненужни, смешни министерства.

Накрая един много хубав виц: защо Мохамед Али завоюва толкова титли? Защото в САЩ няма министерство на спорта, което да му пречи.
цитирай
15. podvodni - Каквото и да обясняваш, Венци, с...
13.08.2016 11:45
Каквото и да обясняваш, Венци, славнунчовците си знаят едно и също - банани имаше само за Нова година, а за автомобил чакахме по 10 или 20 години.
А днес е съвсем по.различно ! Толкова по-различно, че направо си е същото, че и даже далеч по-трагично.
Днес Сървакаря и Ко ако успеят да си платят сметките по комуналните услуги, сметката за телефона и вноската по неговото изплащане, могат да си позволят да закупят едно-два баначета за кумова срама. И то отново по Нова година. А новата кола придобиват чак на 20-та година от нейният дебют на пазара, когато е навъртяла минимум 300 000 км., и сменила поне 3 собственика. Точно когато и е паднала цената до критичният минимум, и отново на кредит с подобаваща лихва.
Но е демокрация !
С вазелин, та да влиза по-дълбоко !
цитирай
16. vencivaleri1951 - славчо
13.08.2016 12:30
Едно не мога да разбера. Как всичко и всеки си го слагаш на...като "на" то ти е все в задника открай време?

Колкото до " Бърдоква" ти гласуваш и ще агитираш за онзи с филиите с "мас" и дето събирал помията за прасетата.
И този вечен нихилизъм.
Ивайло е доста по успешен от Спартак, както и кибуците които са едно към едно като нашите ТКЗСта като органицация
цитирай
17. vencivaleri1951 - Постоле,
13.08.2016 12:43
apostapostoloff написа:
попитайте някой сърбин, дали знае кой е Боян Радев. Никой не го е и чувал. Никой не е чувал и за някакъв си Брумел, например.

Да, но в Сидни, Ню Йорк, Лондон, а и в Ниш, всеки знае много добре кой е Достоевски.

Олимпиадата днес е една гигантска измама. Там дрогирани маймуни се правят на свръхчовеци, баламите ги гледат и им ръколяскат.

Тези дрогирани лайномети не прославят страната си, а я резилят. Особено пък тогава, когато ги хванат, че взимат зоб. Като нашата мърла.

Изводът, генералният, правилният извод е един: министерството на спорта веднага, незабавно трябва да се закрие! Ще гласувам за тази партия, която включи в предизборната си програма закриването на излишни, ненужни, смешни министерства.

Накрая един много хубав виц: защо Мохамед Али завоюва толкова титли? Защото в САЩ няма министерство на спорта, което да му пречи.


И Радев знаят и за Гунди песен написаха, а на Валери Брумел има склуптура в Белград

Впрочем Боян Радев има една от най-богатите галерии у нас. Така, че не се отнасяй с пренебрежение към хората които не познаваш. Защото докато ти със Славчо като ви е паднел някой случаен долар сте си го събирали за биде и килоти бате Боян ...Големият бате Боян вкарваше всеки цент и всяка стотинка в култура. И всичко това ще остане за България. Ти какво ще оставиш?
цитирай
18. vencivaleri1951 - ТКЗСто хранеше ИЧСто
13.08.2016 13:50
yoan2015 написа:
slavimirgenchev1953 написа:
а: "Защо направиха ТКЗС-тата", той пак си повтаря тъпанарските тъпанарщини.
Защо?
Защото е по душа е свинар, но без собствени свине. Съвременен Бърдоква.
Тури си го на.



Няма ТКЗС, няма ИЧС
цитирай
19. yoan2015 - Да не се обиди бай Подводни, ама ако ...
13.08.2016 14:41
Да не се обиди бай Подводни, ама ако се кандидатира бай Венци за президент, първо за него ще да гласувам, защото и слепец може да види, че бай Венци е по - знаещ и по - вещ от бай Подводни. Хау.
цитирай
20. podvodni - Да не се обиди бай Подводни, ама ако ...
13.08.2016 15:09
yoan2015 написа:
Да не се обиди бай Подводни, ама ако се кандидатира бай Венци за президент, първо за него ще да гласувам, защото и слепец може да види, че бай Венци е по - знаещ и по - вещ от бай Подводни. Хау.

Направо не е за вярване ! Истинско чудо (това го казва човек който знае, че чудеса няма) - Йоанчо, тип славунчо, да признае, че Венци е няколко класи над него, и най-вече аз, Подводни, да бъда съгласен с него.
Вярно, че това ще го види всеки слепец, но ако баш славунчовците го видят, ще взема да повярвам в четвероевагелието и второто пришествие !
цитирай
21. survakar007 - Венци, опитваш се да разводняваш мухабета
13.08.2016 16:03
vencivaleri1951 написа:
е , че по времето когато си "оправял" прасета, той е строял реактори.


В началото на 80-те аз лично допринасях за ограбването на България от Тато, Станишев и кликата му, без да знам разбира се, че тези вагабонти са решили да окрадат народа като за последно и го направиха.

Тато си беше за затвора, но не само той, Станишев старши и целата банда около него, но те го "заклаха" като жертвена овца за да си запазят собствените кожи. Не го разстреляха правешкия престъпник както направи обкръжението на Чаушеску въпреки, че за този руски нахуйник, Тато Правешки, важи приказката "и ножа му беше малко" за престъпленията срещу България - за концлагерите, репресиите над инакомислещи, икономическите банкрути по време на диктатурата му, за зулумите на народни пари които той лично ръководеше през 80-те години и най-вече за гаврата с българските турци и мюсюлмани.

За Муравей Радев - този плазмодий го създадоха ДС службите, баща му беше мръсник и не затова, че е бил легионер, а за това, че е предавал собствените си другари след 1944 г. и синът му е същия подмолен плъх, не само това но е и крупен зулумджия. Муравей, заедно с другия ДС престъпник Ванката Костуф са за затвора, за затвора е и ДС мутрата Бойко Борисов и всички ДС ченгета които днес са в парламента или нароченио "бизнесменчета", но добре знаеш, че те са паравана на тлъстата татова номенклатура, фамилиите на висшите водачи (крадци и предатели) от БКП и Позитано ще ги брани до дупка.

Накратко - експроприаторите, коронясани от кърваво-Червената Армия на СССР, избиха цвета на нацията след 1944 г. за да ги ограбят, неколкократно банкрутираха България защото с марксистки догми просперираща икономика не се създава, а през 80-те години проведоха ре-експроприация както хазната, чрез Първите Частни Банки заграбиха парите на хората, издоиха и пенсионните ни фондове, а собствеността на България попаднаха в ръцете на семействата им - помощта на СС-овските си мутренски бригади от ДС.
(1-3)

Сурвакар
цитирай
22. survakar007 - В съсипването на България аз виждам дългосрочна руска стратегия
13.08.2016 16:05
Но нека оставим настрана екзекуциите от "народния съд", концлагерите, репресиите, банкрутите, мизерията и масовите кражби на хазната от висшите тартори на БКП по времето на "пътя ни към комунизъма". За мен нещата са много по-трагични - основната задача на тази престъпна пасмина, русофилите, която беше овластена от Русия през 1944 г. беше и си остана УНИЩОЖАВАНЕ на БЪЛГАРИЯ като държава - унищожавана на интелигенцията, поставянв на ръководни постове престъпници, съсипване на икономиката, масови репресии над населението, глад и недоимък, унищожаване на религията... това са само някои от наредбите в наръчника на политкомисаря от армията на СССР, ръководство за това ка да се постъпва при окупиране на територии през 2СВ - беше публикуван в руски вестници в средата на 80-те.

СССР/Русия приложи тази унищожителна тактика навсякъде където стъпи с миризливия си ботуш, но в България събитията са трагични - успяха по всички точки, като за целта създадоха огромна армия от русофилски кучки, които след 1988 г. предизвикаха масовото преселение на българския народ в чужбина, а без народ няма държава - това се случва у нас, като добавка започна заселване на руски бладове по Черноморието ни, които един ден ще създадат сепаратистки проблеми.

Нека сравним - Чехословакия с България - чехите днес живеят многократно по-добре, а тръгнахме горе-долу с равен старт, и най-важното те нямат емиграция. При тях тези фоби/фили също ги няма, а у нас това изкуствено се раздува - защо е така? Ами защото Венци редовите комунисти в Чехословакия още през 1989 г. излезоха на улиците и казаха НЕ на висшата си червена номенклатура. Изгониха висшите си тартори от държавната администрация (повечето), а ченгетата от службите не само че ги изхвърлиха, но ги оставиха и без пенсии. А в България стана точно обратното - висшите комунистически водачи и семействата им лапаха, лапаха и ДС агентите, а редовите комунета обвиняваха Ран-Ът, че бил унищожил хубавия комунизъма и при Тато било хубаво.

(2-3)

Сурвакар
цитирай
23. yoan2015 - Бай Подводни, не бързай, чети бавно и внимателно, блога няма да избяга.
13.08.2016 16:07
podvodni написа:
yoan2015 написа:
Да не се обиди бай Подводни, ама ако се кандидатира бай Венци за президент, първо за него ще да гласувам, защото и слепец може да види, че бай Венци е по - знаещ и по - вещ от бай Подводни. Хау.

Направо не е за вярване ! Истинско чудо (това го казва човек който знае, че чудеса няма) - Йоанчо, тип славунчо, да признае, че Венци е няколко класи над него, и най-вече аз, Подводни, да бъда съгласен с него.
Вярно, че това ще го види всеки слепец, но ако баш славунчовците го видят, ще взема да повярвам в четвероевагелието и второто пришествие !

цитирай
24. survakar007 - ДС бандите и червената номенклатура - крадене му е майката!
13.08.2016 16:07
България е беззаконова държава, прокуратурата обслужва криминалните структури, полицията е част от мутренските банди, държаваната администрация е бездейна паразитираща прослойка, парламента ни е подигравка, правителствата ни са импотентни, без стратегия, без дългосрочни цели, сключват вуншни заеми, ограбват хазната чрез банките - ПЧБ, СиБанк, КТБ... Това Венци не се случи от само себе си, това беше планирано и изпълнено през последните 70 години от руските подлоги у нас, това е резултата от русофилията, която Димитър Благоев е дефинирал още преди 100 години.

Ние тука си ги пишем разни анти-комунистически, анти-руски, анти-евро-гейски, но всички ние, по-възрастните, много добре знаеме кой стои зад агонията на България и преди всичко това, че нашата липса на желание да спрем кражбите на висшата БКП номенклатура и ДС агентура докара народа ни до това плачевно състояние. Преди 1989 г. просто беше невъзможно, но след това имаше възможност да изправим държавата на крака, но ние не пожелахме да го направим. Децата не знаят какво се случи преди, а и не ги интересува, днес те предпочитат да напускнат и да си потърсят друга родина, защото НИЕ по-възрастните превърнахме България в мръсна кочина.

Днес да обвиняваме Тато, САЩ, Путин или друга външна сила е преливане от пусто в празно, ние се обезличихме като народ, населението ни загуби моралните си устои, църквата ни отдавна вече не е християнска църква а агентурен бошевишки коптор, интелигенцията ни е просташка - това е резултата от нашето бездействие, а ти си тръгнал да оправдаваш Станишев и да виниш слугата му Муравей Радев - ти си демагог Венци защото добре знаеш, че тези двамата са играчи от една и съща престъпна банда, слуги на Русия в България. След 1989 г. се разделиха на демократи, патриоти, националисти, монархисти и т.н. но задачите им ги поставят от едно и също място и резултата го видяхме - мизерия и безпътица на населението.

(3-3)

Сурвакар
цитирай
25. survakar007 - Нит Русия, нит русофилските кучки са ни виновни. Виновни сме си ние българите!
13.08.2016 16:11
Одъртехме, вече 27 години ги придъвкваме едни и същи, а резултата е: 30% от българското население, предимно млади хора напуснаха България. Това е по-жестоко от която и да било национална катастрофа, а ние двамата с тебе Венци сме причината за това - аз с бездействието си, а ти с умишлените си действия защото си руско мекере, за което България е исконна руска територия, но като гледам накъде вървим май твоите въжделения ще се сбъднат за съжаление, матушката ти предприе редица мерки, като заселване на стотици хиляди руски навлеци у нас и изкупуване на огромни количества земя, и е на път да сложи ръка на българското Черноморие, а това са вековните руски мераци за Балканите.

Отново заявявам, Русия не ни е виновна, нито руснаците, нито пък русофилите които достолепно работят за империалистичните и интереси. Дали си комунист, фашист, земеделец и т.н. също не е важно, но ние българите сме си виновни защото не запрятаме ръце и почистим държавата си от русофилите, тази продажна анти-българска пасмина, които вече цели 70 години систематично осакатяват народа български.

Дей България?

Сурвакар
цитирай
26. podvodni - Баси, те тва го незнаех - след 1944 г. ...
13.08.2016 17:06
Баси, те тва го незнаех - след 1944 г. рушняците правели всичко възможно за унищожението на България - репресии, убийства, ГЛАД, СТУД И ПЕК.
Явно тез всички напъни доведоха до население 9 милиона през 1990г. Изглежда, че са си зели поука, и след като ни нахраниха здраво, облякоха и пр. взехме някак си да намаляваме прогресивно.

Абе сурвакарче просто, били ми разяснил феномена - членове на НАТО, с няколко военни бази на САЩ и същевремнно с това управление на комунисти-путинисти-русофили ?
цитирай
27. vencivaleri1951 - Сурвакар,
13.08.2016 21:03
[quote=survakar007]Но нека оставим настрана екзекуциите от "народния съд", концлагерите, репресиите, банкрутите, мизерията и масовите кражби на хазната от висшите тартори на БКП по времето на "пътя ни към комунизъма". За мен нещата са много по-трагични - основната задача на тази престъпна пасмина, русофилите, която беше овластена от Русия през 1944 г. беше и си остана УНИЩОЖАВАНЕ на БЪЛГАРИЯ като държава - унищожавана на интелигенц

пише пълни измислици. Какво общо има Живков с лагерите. Та той ги закри. Реално той взе властта не 56 по време на пленума , а година , две по късно. Веднага натовари Борис Велчев\дядото на днешния председател на КС\ да оглави комисия за лагерите. Тя излезе с доклад и 60та, 61ва всички лагери бяха закрити.

Народния съд-то е задължение на българия по мирния договор. Проекто законът е внесен от земеделците-Никола Петков и Гемето-бащата на Мозер. Минаха необходимите години и Ми 6 разсекрети досиетата им-агенти на английските служби. Излиза, че и присъдата им е била перфектна-за това ги осъждат.
За станишев старши. Колко години е бил във властта. Та той половината години след 9ти се криеше в научна работа да не го "подкарат" заради чичо си-проф Станишев разстрелян по присъда на Народния трибунал. След това стана главен редактор на списание в Прага , от там руснаците го изискаха за посланик и после три години бе секретар на ЦК по международните въпроси-малко повече от година бе чл на Политбюро.
Виж драги ми всезнайко който знае много малко.
До като компартията се радикализира 23та година имаме убити 3ма премиери, 7 министри, 5 областни началници, 17 депутати. България губи три войни, 30% от територията си, идвършени са две преврата-последния кървав и от който потръпва европа. Тогава се избива интелигенция каквато ние и до днес не смесъздали. Заради този преврат българия е наречена страната на убитите поети.
Социалисти и комунисти са били до това време малко шумна но сговорчива и предвидима фракция. 9ти септември не би си състоял без 9ти юни
цитирай
28. survakar007 - До пролетарският Подводни - 1
13.08.2016 21:36
podvodni написа:
Баси, те тва го незнаех - след 1944 г. рушняците правели всичко възможно за унищожението на България - репресии, убийства, ГЛАД, СТУД И ПЕК...


Не знам дали си спомняш Подводни, но преди публикувах пост със статистически данни за прираста/смъртността на населението в България и там ясно показах, че през периода от 1949 г. до 1989 г. целенасочено е провеждан геноцид срещу българския народ от правителствата на правешкия сатрап Тато и тези преди него. Порови се и ще го намериш.

Проблемът при тебе е, че се правиш на тапа и не ми верваш, а аз съм чел, патил и знам много, въпреки, че огромната част от архивата след окупацията ни от кърваво-Червената Армия бе укрита, но и това което излезе на повърхостта е достатъчно. Подводни, ти си типичен представител на работническо-селската прослойка, тази на която след 1944 г. внушиха, че са "водещите" и че всички сме равни, а не сме равни Подводни, ти не можеш на пример да се равняваш по имане с фамилиите на Станишеви или Бокови, те са мултимилионери а ти си остана пролетар.

Не те разбирам защо обаче се подвеждаш след демагога Венци, той е руска маша и защитава интересите на руската агентурта в България, а Станишеви и Бокови са едни от най-верните руски хрътки. Венци е трубадур на крадливата червена върхушка, която ограби България и поради некадърността си и липсата на патриотизъм я осакати, а след 1989 г. постави агентурата си от ДС да създаде самоопределилите се като "демократични" чингиджийски коптори от СДС, през НДСВ та достигнаха до РБ/ГЕРБ - ДС ченге до червена номенклатура, църквата ни е от същия калибър.

Да те запитам работно-селски интелигенте, можеш ли да сравниш материалното си сътояние с милионера Станишев или милионерката Бокова? Кажи ми бедни пролетарино от къде тези певци на марксизма и равенството придобиха тези огромни семейни богатства? А другарката Пръмова? - ще ти кажа, придобиха ги благодарение на наивници с работническо-селски произход, които повярваха, че всички сме равни.

Сървакар
цитирай
29. survakar007 - До Подводни, работническо-селският пролетарий
13.08.2016 21:39
и им позволиха да ограбят народа ни, защото ви промиха кухите лейки и си помислихте, че вие сте ръководната сила на народа, а не сте. Просто нямате интелектуалния потенциал да водите народа, а истинските водачи беха шайка престъпни комунистиччески кланове, които обслужваха руските интереси на Балканите - като ги започнеш от Гошо Тарабата та до Тато Правешки, национални предатели, убийци и крадци... та достихнаха до ченгето, бияч и наркотрафикант Бойко Борисов.

Подводни, повервай на дедо си Данчо, аз не те лъжа а се опитвам да ти отворя очите и да ти покажа, че едни и същи русофилски шарлатани ни управляват (затриват нацията) вече цели 70 години и успяват да го направят защото има такива глупаци като тебе, които ги пускат като диви псета да хапят всеки българолюбец. Защо мислиш ни напуснаха 30% от населението, заради американските империалисти ли? и куде смяташ заминаха за да се прехранват, в любимия ти Мушишки Блядистан ли?

Ти Подводни си неука маша в техните престъпни ръце бедни ми пролетарино и не се усещаш, че Венци, Чара и останалите русофилски мекерета в блога те използуват срещу българофилите. Не казах "путинофилски" защото тези предатели ще застанат дори зад маймуна от московската зоологическа градина, ако бъде поставена на трона в Кремъл след олигарха Путин. Е погледни го Венци, парадира с това, че е комунист а пък крупен руски милиардер като Вовка Путин и олигархичната му клика.

Аз ще ти помогна Подводни, за да баламосва пролетарски наивници като тебе, Венци се пише комунист, също и православен христичнин, но ако в Русия променят конституцията Венци ще бъде пръв трубадур и възхвалител на руския монарх, а чете българската история като дявола евангелието.

Със здраве, Сурвакар
цитирай
30. survakar007 - Русофилската кучка у нас е убила повече български патриоти отколкото външен враг
14.08.2016 17:16
vencivaleri1951 написа:
[quote=survakar007]...пише пълни измислици. Какво общо има Живков с лагерите.


Правешкият сатрап Тато е поощрявал "енергията на другарите" в концентрационните лагери и е прикривал убийците. Белене е използуван от татовата клика отново по време на терора срещу мюсюлманите.

Дъщерята на сръбското мекере ГМ Димитров я докараха Позитанските стратези, докараха и Симо Дървосекача за да им помогнат да си укрият кражбите си - те и двамата и без това за нищо друго не ставаха, БЗНС беше корумпирана дори повече от БКП, а Симо си е алчно копиле и за гювеч е способен на всичко, руско мекере и по задължение стана премиер, та дори и цар на РЕПУБЛИКА България - дей тука републиканската конституция бре комунсте православни! Ти примолваш ли се за "царя ти чистити Симо" като влезеш в църква?

Русофилите продължават да блъскат черепа на Никола Петков с чук, макар че отдавна умъртвен, дори издигнахте този позорен паметник на Стамболов с процепа на главата за да показвате какво го чака всеки българин дръзнал да срита русофилска кучки в мръсния и задник. Още не можете да простите на Петков, че нарече русофилските кучки - КУЧКИ и закачиха мъртворто тяло на този българин на въжето защото бил "агент на американския империализъм", без никакви доказателства, а ти сега въздишаш облекчено, че ВПОСЛЕДСТВИЕ се оказало, че бил агент??!!!

По кое право го съдихте човека, бре русофилецо, без доказателства!? Та в България Гошко Тарабата беше платен руски агент, и е лапал огромни суми по линия на терористичната организация "Коминтерн", защо и на него не му счупихте черепа с чука, нали е бил агент?... а ти лично за пари ли го направи бре Венци или от обич към матушката ти Россия?

Тъкмо отвори реч за Никола Петков, посочи ми документа където МИ6 са го е разкрил като техен аген, защото поразпитах колеги, а те не знаят за такъв документ и ако може запитай другарите си какво сториха с трупа му, че да запалим една свещ пред костите на този родолюбив българин.

Сурвакар
цитирай
31. survakar007 - Машаала на матушка Россия - цели 30 медала!
15.08.2016 04:46
а ние НИЩО! НУЛА! Нито едно медалче.

Срамота бре деца, изглежда с връзки да са ви пратили на олимпиадата. На откриването едни дърти бабанки се появиха в българската група и едно ни се захили по екрана, но вие не сте пратени там нито да се разхождате, нито пък да ни се хилите.

Хилете се когато вземете медала... как ще се появите в София като свърши не знам. Той Гришо е добре, ще отпраши направо за Монако, ами вие останалите как ще погледнете хората на летището?.. а тези дъртаци, треньорчета и разни други михлюзи дето се показаха в групата на откриването изобщо да не се прибират!

Сурва
цитирай
32. krumbelosvet - Забеьязва се закономерност.
15.08.2016 08:35
Колкото по-примитивен пост, толкова повече коментари. Но причината е дълбока. Най-лесно и БЕЗРЕЗУЛТСТНО се спори за ЧУВСТВА. Изключениятаса малко.
цитирай
33. survakar007 - Все повече се убеждавам че сме единомисленици Белосветов!
15.08.2016 17:18
krumbelosvet написа:
Колкото по-примитивен пост, толкова повече коментари...


Съгласен съм за върховенството на примитивизма в нашето общество, но спор за чувства тука нема. Вие русофилите ежедневно се радвате на медалите от руските физкултурници, а ние наразумните юроде, българофилите, се разкъсваме от яд за липсата на такива от страна на българските олимпийци.

Откровено казано Белосветов, благородно ви завиждам ви и едва сега започнах да разбирам защо другаря Тодор Живков от Правец толкова държеше да ни лиши от суверенитет и да ни отдаде на Москва. Руснаците не ни искаха, а този патриот и цялата русофилско войнство у нас настояваше, немахме си късмет тогава, но ти смяташ ли, не е дошъл момента отново да попитате Россия иска ли да ни вземе, като Крим?

Само едно нещо ме притеснява, ако станем Балканска Област в РФ, то е как ще постъпите с българофилите? Венци говори за некакво фатално фелацио, заколване с права лопата или удар с чук по главата, както сториха със "слугата на американския империализъм Никола Петков", а ти споменаваш за свети Павел.

Обясни за да знаеме, как ще ни по-русофилчвате Белосветов, с превъзпитание в концлагери или по бързата процедура?

Сурвакар
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310365
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив