Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2016 20:42 - Възпоминателно за Никола Вапцаров
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 912 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 14.08.2016 23:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Моля, спазвайте правилата за публикуване. (мод.блог.бг)



Гласувай:
2



1. vencivaleri1951 - Че си нагло и тъпо копеле е известно .
27.07.2016 20:51
Защо манифестираш с това е енигма обаче.
Синдромът на пинчера/търси най -високото място да се изходи / характерен най-вече
за завистливото бездарие те тресе на най-високи обороти. На днешната дата България,а и светът губят велик творец и това отличава деня. Нито е първият, нито последният гениален идеалист получил безсмъртие на ешафода. България е известна с убитите си поети-някои от тях гениални. На "пинчерите" обаче това не стига. "Ровят в гробовете им" да ги убиват отново и отново... Всуе са усилията обаче на тези смешни и безпомощни , но с голями амбиции "кутрета" . Ще джавкат, ще носят и сто години хемероидите си, но няма да се доближат и на йота до моженето на "целунатите " Свише.
цитирай
2. survakar007 - Венци, отново си подкарал с клишетата
28.07.2016 18:21
vencivaleri1951 написа:
Защо манифестираш с това...


Поезията на Вапцаров ми харесва и затова реших да продължа идеята, която е прокарал в поемата си "История". Просто видях отражение на безпътицата и мизерията която е описал и живота в "соц реализъма" в който окупаторски СССС натири българския народ. И не само българския, на всякъде където е стъпил миризливия руски ботуш e последвала мизерия, терор и масови убийства.

Каузата за която се е жертвал македонистът Вапцаров е била споделяна и от много български патриоти, ще дам пример с Ген. Заимов - български патриот доказал многократно любовта си към България. За Заимов русофилските кучки в този блог не обелиха и дума и ще ти кажа причината. Докато Заимов е доказан български патриот, то Вапцаров е македонистки сепаратист.

Заимов едва ли е допускал, че мародерските руски орди ще нахълтат в България, ще я ограбят и ще насърчат русофилските кучки у нас да ликвидират интелигенцията - десетки хиляди патриоти, интелигентни и заможни българи са били избити без причина след окупацията ни от руските блядове през 1944 г.

Мотивите им са били различни - докато Заимов е смятал, че работи в полза на България, другият е бил отявлен македонист, а знаем какво сториха македонисти като Гошко Тарабата в Пиринския край с тези които не пожелаха да се нарекат "македонци". В Сърбия/ФИРОМ терора срещу хората с българско самосъзнание продължава и до днес.

Вие сърбетата Венци винаги ще целувате задника на руските блядове и причината е в гювеча, който Мужикистан ви дава за вярна служба срещу България - Пиротско, Нишко, Моравско, после и Македония, земи населени с българи са подарени от Русия на Сърбия. Вие сърбетата целувахте задника на руската монархия, после на болшевишките мародери, червените демагози, а днес на олигарха Путин.

Затова няма един паметник за загиналите над 30,000 български войници за освобождението на Югославия през 2СВ, а тук вдигнахте мавзолей за мумията на македониста и национален предател, Гощо Тарабата.

Сурва
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310839
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив