Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2015 20:02 - Гърция - Пиночет или Путин?
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 1825 Коментари: 4 Гласове:
-2

Последна промяна: 22.10.2015 00:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съдържанието нарушава правилата за публикуване в blog.bg! модератор





Гласувай:
1



1. freeoldmen - Сурвакарче, ако приемем, че подобни са нещата в България,
19.08.2015 21:31
ти нали си бил военен, тоест от тези 6 клатикуреца, дето ги храни работещия народ,
какъв сурат имаш да показваш тези данни?
Вероятно също така си и пенсионер, с десетки години по-рано приемаш същите
онеправдани работещи да те хрантутят- значи, вече си двама от шестте...
И знаеш ли ква е алтернативата?
цитирай
2. survakar007 - та как ще се премахнат лентяите на държавна софра в гърция, това кажи атеисте
19.08.2015 22:23
freeoldmen написа:
ти нали си бил военен... пенсионер


Така както се опитваш да замажеш проблемите няма да помогнеш на комунистчесто Ципарко от лентяйска Гърция. Аз каквото съм бил то е много стара работа, ний-градихме комунизъма другарю, а ни плащаха колкото да не умрем от глад и затова аз виня нямам защото винаги съм си изпълнявал професионалните задължения.

Аз не само, че не получавам пенсията си сега но дори вкарвам пари в държавата, така че мене ме остави, аз дори и с Бога съм си изчистил сметките, но ти безпожнико ще се пържиш в ада, дано Господ се смили над грешната ти душа. Моли се oldman та да ти прости. Амин!

сурвакар007
цитирай
3. jelezov - 84-годишният пенсионер Юрдан Д...
20.08.2015 14:46
84-годишният пенсионер Юрдан Дрянов е явление в блоговото виртуално пространство.
1. Не си получава пенсията и дори продължава да "вкарва пари в държавата". Дължи обяснение на читателите си по този факт.
2. Бивш кадрови военнослужещ. Като съдя от стила и качеството на съдържанието на постингите му, стигам до разбирането, че най-вероятно е бил старшина във Строителни войски, и то от по-слабо образованите. Иначе не би написал "... лентяйска Гърция". За сведение на читателите: през 2014 г. реалният брутен вътрешен продукт (БВП) на глава от населението в Гърция е бил $17000, а на България - $5400 http://www.nsi/bg/content/11472/. Според други източници (МВФ, СБ, ЦРУ) цифрите варират, но съотношението 3-4 пъти се запазва. Има още един интересен момент, който буржоазните икономисти и статистици не отчитат. Наред с БВП съществува и показателят брутен национален продукт (БНП). Обяснявам с пример: ако в България произвеждат фирми собственост на гръцки юридически или физически лица, то техният продукт се отчита като част от БВП на България , но не и в нашия националния доход (НД), защото неговата стойност се изнася и прибавя към БНП на Гърция. Като се отчете фактът че огромен процент от средствата за производство у нас са собственост на чуждестранни икономически субекти, включително и на гръцки, следва да се отсъди, че нашият БНП , който формира действителния жизнен стандарт на народа, е значително по малък от БВП. По БНП на глава България се нарежда сред средно развитите неоколониални страни от Централна Африка.
цитирай
4. survakar007 - Желязов стани! Мирно!... Свободно, седни и внимателно чети.
20.08.2015 18:06
jelezov написа:
84-godi[en... Като съдя от стила и качеството


Подофицер Желязов, аз произвеждам и си плащам данъците и не разбирам защо смяташ, че дължа обяснение на някого. Въпреки, че мога да легна на гърба на данокъплатеца, предполакам както ти правиш, все още не съм опрял до там, слава Богу!

Започнал да съдиш по 'стила на писане', но ти не намираш кусур на некой про-путиснки русофилски пудел, на когото постовете все се появяват на първа страница, а на мен защото показвам нелицеприятни за путинофилите данни. Данните не съм си ги измислил, а само съм ги посочил, като се опитвам да помогна на южната ни съседка да излезе от задънената улица.

Нямам намерение да защитавам правителствата ни през последните 25 г. защото всички са създадени по ръководството на БКП/БСП по инструкции от Кремъл, чрез агентурата от ДС, но смяташ, че нямаш основание да се притесняваш от външни инвестиции в осакатената от комунистиеските стратези българска икономика а и в поста ми става дума за изхода на Гърция от кризата.

Ще ти дам за пример Китай - преди 35 години китайските комунисти решиха, че само с мрксистка демагогия могат да строят концлагери и решиха да поканят американски инвеститори да използува евтината им работна ръка, а резултата е, че затънал в болшевишката дупка Китай стана една от водещите икономики в света. Сравни Китай с това което прави Вовка Путкин в Русия - мизерия, войни и водка, започна да затваря и заводите.

Та не са лоши чуждите инвестиции, които създават работни места у нас, лошото е че българските администратори са много корумпирани и вместо да вкарват приходи в бюджета, те папкат взятки и дори не искат данъци от некои 'високопставени' фирми, като руските престъпници от Лукойл на пример, които дължат на България десетина милиарда неизплатени данъци и такси.

А сега стани от стола, застани мирно другарю подофицер и отдай чест на коментара ми, както се полага на по-нисш офицер към по-висш въпреки, че и двамата сме пенсионери.

Свободно, седни!

survakar007
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310327
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив