Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2015 20:09 - На кого е нужна църква управлявана от КГБ?
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 658 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2015 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
(мод. предупреждение нецензурно съдържание - 14 май 2015. Моля спазвайте правилата за пуликуване на материали и мнения в блог.бг.)
Свeтият Синод официално обяви Сакскобургготски за цар на българите! На свое заседание на 29 април 2015 висшето ръководство на Българската православна църква (БПЦ) наруши конституцията на Република България и реши при извършването на обществени и частни богослужения във всички църкви и манастири в диоцеза БПЦ на да се споменава името на  Симеон Сакскобургготски като цар на всички българи.

След 1944 г. Българската Православна Църква стана позорно петно върху българския народ и България! Тази цеъква беше превърната от коптор на Държавна Сигурност с цел подслушване и следене на българите, което е дефакто предателство срещу народа който я храни, цялата управа в БПЦ е вербувана и е служила на бившите комунистическите служби.

След 1990 г. видяхме масово залитане на комунистичските тартори към религията която самите те осакатиха, целта им беше да я използуват като инструмет за бързото им забогатяване, което пък от своя страна беше постигнато чрез масов грабе на бългаскив народ и държава, дори по заповед на руските си господари докараха сътрудника на КГБ Симо Крадибурготски и въпреки липсата на адекватно образование и практически опит този дърт вагабонтин, наследни на една позорна фамилия която разпарчоса България стана премиер!

Това мръсно петно върху лицето на народи на се постави с цел да се възползуват наследниците нa Симо за да имат претенции към българската държава. Комунистическите кланове са ешили да овековечат олигархичното и състояние чрез аристократични титли и са наредили на БПЦ да извърши това антиконституционно дело.

От този момент на сетне всеки българин трябва да заплюе Българската Православна Църква защото извърши черно предателство срещу народа ни и наруши конституцията. Българите имат нужда от нова христичнска църква, някои причини съм посочил в предни постове. БПЦ це превърна мръсен комунистичски бардак, по примера на руската православна църква, която обслужва комунистиеските и агентурните кланове в Русия,  обчвили се за бивши!

С това позорно решение Българската Православна Църква официално се постави срещу собствения си народ!
=======================================================
откъс от поемата "За 3-ти Март"

Пролет пука. Владиците се пак събират, баш агент да си избират.
Черните раса ветреят, с ролекси и яхти, с лимузини се гордеят.
Питат за инструкции ДС-то, те пък БСП-то, чакат вест от КГБ-то.
В Провинция, в Америка, в Европа, партийни поръчения да носят.

Пролет пука. Вест от Кремъл днес пристигна и Неофит се издигна.
От ДС-то в него се заричат, с мантия и Ролекс нов ще го окичат.
Лично Путин се разписа, Гоце на гърба "Спасибо!" му изографиса.
Мутри, комунисти, православни и деца, целуват продажна му ръка.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. oranjevia - Църквата е права дори когато в сл...
05.05.2015 21:26
Църквата е права дори когато в случая видимо бърка.Защото онова на 9 -ти септември 1944г си беше чист преврат.Референдумът за република или монархия,проведен година или две след това си бе фарс.Защото Симеон Сакскобурготски е последния ръкоположен от нея български монарх.И не си спомням да е абдикирал официално.Независимо от качествата и поведението на владиците в нея все пак тя се подчинява /все още/ на принципи стари като самата нея.Така е то.
цитирай
2. 1997 - Колко добре стана
05.05.2015 21:43
че църквата е отделена от държавата. Хич не ми пука какво си говорят чернокапците. Вие енориашите ги вземате на сериозно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 311399
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив