Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2015 15:46 - Венци, колко
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 2098 Коментари: 13 Гласове:
2

Последна промяна: 19.07.2015 19:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Напи



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - На тов. Венци
26.04.2015 16:40
му е удобно да е деМенци. И винаги е бил привилегирован, не знае он що е истинска конкуренция. Какво да се прави - деменция! А и рубъла му го набутват изотзаде - сигурно му аресва. ))) Па бил бунтар, па бил критикар. Станал е и Хваливенци. Те затова пищят за соца, щото иде мачка за погачка.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Ама аз ти предложих господин "конкурентен"
26.04.2015 16:54
slavimirgenchev1953 написа:
му е удобно да е деМенци. И винаги е бил привилегирован, не знае он що е истинска конкуренция. Какво да се прави - деменция! А и рубъла му го набутват изотзаде - сигурно му аресва. ))) Па бил бунтар, па бил критикар. Станал е и Хваливенци. Те затова пищят за соца, щото иде мачка за погачка.


Хайде ти , суровачката и целият ти там кръжок от звездобройци, фараони и миризливци да отидем и да предложим моженето си на "сергията" и тогава да видим кой пикае газ, кой е нищо неструващ гъз

Ако ти стиска да връзваме бас, ако те е шубе не говори за конкуренция. Стихоплетствай си за куш, мен и Путин и си седи на дебелото д-це
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - За какво можене говориш?
26.04.2015 17:06
На далаверите ли? )))
цитирай
4. vencivaleri1951 - Слушай продавачо на банки, тръстове и извънпланетарни конгломерати
26.04.2015 17:09
Преди да лъготиш вземи и прочети нещо.
"Химко" е непродаваем от момента в който не позволихме руснаците да прокарат втора "газова "тръба за Турция. След това се сключи онзи "фанфарния " договор ако си спомняш и "химията" отиде на кино.
Щото "продавачо" необходимо е да знаеш като тръгнеш да продаваш торовите заводи в Украйна защото и те са вече бай, бай, че основната суровина за тази продукция е метанът. Тори се с преработка на газ. Без газ на конкуретна цена всяка химия и металургия е абортирала спонтанно. Хайде сега върви продавай и като продадеш не забравяй да почерпиш за подсказването:)
цитирай
5. vmir - Без паравана на демагогията престъпниците и измамниците
26.04.2015 17:12
не биха долазили така масово до политиката и икономиката, защото не биха си открили престъпния контингент, който да ги легитимира. Когато беше главен редактор на в-к "Демокрация" Волен не се тръшкаше за евразийски съюз, нито Бареков с нещо подсказваше, че щял да връща социализма, защото бил хубаво нещо. А тези превъплъщения са не само демагогия, но и измама. Няма просперираща държава, в която демагогията и измамата да са условия за личен просперитет и домогвания. И за слепеца е ясно, че зад тях стоят опорните точки на Кремъл - колко хубав бил комунизма, колко "фашисти" са несъгласните с това, как "фашистите" са провалили комунизма, как са акали в гащите на добрите комунисти и так далее...
цитирай
6. vmir - 2. vencivaleri1951,
26.04.2015 17:25
vencivaleri1951 написа:

Хайде ти , суровачката и целият ти там кръжок от звездобройци, фараони и миризливци да отидем и да предложим моженето си на "сергията" и тогава да видим кой пикае газ, кой е нищо неструващ гъз

Ако ти стиска да връзваме бас, ако те е шубе не говори за конкуренция. Стихоплетствай си за куш, мен и Путин и си седи на дебелото д-це


Венци, не те ли е срам да парадираш със служби, които са ти били поднасяни на тепсия, защото са били забранени за много други бе? Що за гьнсурат си? Имаш ли представа, че за да станеш това, което тук наричаме "експерт - счетоводител" в САЩ трябва да се явиш след магистратура на няколко изпита по казуси, описанията на които на страници дебели колкото цигарена хартия правят струпани едно върху друго не по-малко от метър? Знаеш ли колко е за сертифицират следовател на финансови измами? Представи си какво представляваш в сравнение с българчетата, които отдавна са преминали през всичко това без каквито и да било привилегии, а ти вярваш, че двеста думи на английски значело езикова култура и солидно съдържание под шапката!?.
цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Слафове
26.04.2015 17:26
"Странна държава е България: едно време не можеше да се разминеш от комунисти, сега не можеш от фашисти да се разминеш!"
И.С. Тургенчев
цитирай
8. vmir - ВенциВалери1951 е образцов гражданин и еталон на бъдещия демократичен и конкурентен левичар.
26.04.2015 22:17
Който не вярва, да погледне колко пъти той вече предизвиква поета Славимир Генчев да отидат в бюрото по труда да кандидатстват за счетоводители... Демек – не се страхува от конкуренция. Хич даже. Защото е много конкурентоспособен. Даже във всичко.

Например, ако тежковъоръжени бандити нахлуят в магазин, застрелят момичето на касата и приберат съдържанието на чекмеджето с парите пред очите на ВВ1951, той ще се умили неописуемо от поне един от маскираните и ще го приветства ведро с думите: “Кореш, събрахме се най-накрая, ей!!!” и ще се хвърли да напрегръща братанът си. А после ще му свали маската и ще я хвърли в кошчето за боклук.

И когато дойде полицията, ще раздаде на полицаите по 500 лева от чантата на кореша си за да се уверят, че той и братанът или кореша са социално ангажирани хора и ще им обещае по още 500, ама като хванат убиеца на касиерката. И даже ще се захване безвъзмездно да им помага за залавянето на бандитите. Ще си напрегне жертвоготовно паметта за всеки важен спомен и оттам ще изплува на забавен каданс как мургав мъж застрелва момичето, а на джоба на камуфлажното му яке пише “Джон”, само че на английски, а братанът му ще потвърди, защото има сериозна езикова култура и даже знае как се пише “Джон”, ама на английски.

Благодарение на тази ключова улика, ВВ1951 ще разчепка всяка нова гънка в мозъка си и гениалността ще му помогне да възстанови случая във всичките му важни подробности. На първо място, ще се сети за Маркс и неговата критика на престъпността при капитализма. Още на този етап ВВ1951 ще се усети, че истинския виновник не е мургавия мъж с пистолета, а капитализмът и капитала. После интуицията безпогрешно ще му подскаже, че щом името e “Джон”, значи идва от САЩ и е изпратен от правителството на САЩ, защото всяко американско правителство се нерви от напредъка на конкуренцията и следователно прави всичко възможно да я смачка още в зародиш.

Ако случайно се намери свидетел, който е видял, че истинския убиец е корешът, тогава ВВ1951 ще му предложи 1000 лева за да покаже на всички, че е най-заинтересован от от разкриването на убийството. И ще покаже плячкосаните пари на кореша като доказателство, че корешът е почтен човек и няма причини да стреля по хората.

Ето това е комунистът на бъдещето – демократичен, конкурентоспособен и социално ангажиран.
цитирай
9. podvodni - Браво Дрянов, може да имаш клиенти ...
26.04.2015 23:19
Браво Дрянов, може да имаш клиенти които са в супер 10 на междугактическият бизнес справочник, но си оставаш тъп като галош.
Явно по твоите демогогски умотворения, същствуването на България почва през 1990 г. - ей така от нищото. Заводи, комбинати и предприятия са се появили в един миг повтаряйки глава "Битие" от светото писание. И хоп комунистите се появяват (и те от нищото) и почват да грабят де що има.
Пак повтарям - прост си като галош, но не защото не си учил, а защото мислиш с ГЗ (гражданската защита), което е предпоставка за пълно отдаване на манипулацита от турскосериалопредаващите телевизии.
цитирай
10. vencivaleri1951 - Ама вникни в това което ти говоря
26.04.2015 23:32
survakar007 написа:
vencivaleri1951 написа:
да предложим моженето си на "сергията"

... моят труд се е котирал много високо и е бил добре възнаграден в целият развит капиталистически свят, имам около десетина клиенти които са все още в списъка на "S&P Global 100 Index", ако са ви учили на това в АОНСУ или в школите на КГБ... "международни отношения", а?!

Вецни, ако си спомняш разбира се, на сергията в НРБ се пласираха само червени домати, другите се обявяваха за брак и се избутваха от конвейра... но в загнилия капитализъм се оказа, че много от тях не са за бракуване и там плащат големи пари, затова бракуваните от соца и перестройката ви домати хукнаха де се пласират на други, по-непретенциозни сергийки по широкия свят.

А за Химко, пак го удари на демагогия, другарите ти умишлено блокираха всички производствени мощности в страната, а целта ви беше грабеж - тези които искаха да закупят Химко щяха и тръби да прекарат и пласмент за продукцията да осигурят и на нови технологии да ни научат и хляб досега да дадат на хората във Враца, но вие алчните червенушки решихте, че Химко е ваша лична собственост и дори отказахте всякакви разговори по въпроса.

Аз лично съм гонил директорите на завода, които се криеха от мен като дявол от тамян и накрая се разбра, че Илийката Павлов, вашето борче бизнесмен, им се спонал когато отворили дума за външни инвеститори.

survakar007


бе човече. Продукцията на Химко/карбамид/ е преработен газ След 97 ма, 98ма България почна да купува скъпо газ. Тоест продукцията на комбината не може да бъде конкурентна и без пари няма кой да го вземе. Ако беше станал Южен поток имаше някакви шансовеу но вече е за вторични суровини.
Какво Илия Павлов? Беше направил цесия с Химко като по учебник. Опитаха се да я разтурят , но той спечели в съда. Ти какво, и него ли си гонил?
цитирай
11. vencivaleri1951 - Не бе Славчо
26.04.2015 23:51
slavimirgenchev1953 написа:
На далаверите ли? )))

Не говоря за далавери, не говоря за НПОта и счетоводнопрезиднетски врътки с офшорки:)
Ти понеже все за конкуренция говориш, та ти предлагам ако искаш да отидем на трудовия пазар хей така експериментално и да потълсим работа. Кой пръв и с по висока заплата намери той печели облога. Къде е далаверата?
цитирай
12. vencivaleri1951 - Аз никога не съм казвал, че мойта работа е сложна или изисква кой знае
27.04.2015 00:14
[quote=vmir]Който не вярва, да погледне колко пъти той вече предизвиква поета Славимир Генчев да отидат в бюрото по труда да кандидатстват за счетоводители... Демек – не се страхува от конкуренция. Хич даже. Защото е много конкурентоспособен. Даже във всичко.

Например, ако тежковъоръжени бандити нахлуят в магазин, застрелят момичето на касата и приберат съдържанието на чекмеджето с парите пред очите на ВВ1951, той ще се умили неописуемо от поне един от маскираните и ще го приветства ведро с думите: “Кореш, събрахме се най-накрая, ей!!!” и ще се хвърли да напрегръща братанът си. А после ще му свали маската и ще я хвърли в кошчето за боклук.

И когато дойде полицията, ще раздаде на полицаите по 500 лева от чантата на кореша си за да се уверят, че той и братанът или кореша са социално ангажирани хора и ще им обещае по още 500, ама като хванат убиеца на касиерката. И даже ще се захване безвъзмездно да им помага за залавянето на бандитите. Ще си напрегне жертвоготовно


какво образование. Счетоводството е най опростената дейност във финансите, а арбитражът е най-елементарното съдопроизводство Нещо като трамвай в сравнение с другите превозни средства. Има си релси, има си кабели и от теб се иска само да спазваш правилата на движение.
Създаването на виртуални модели вероятно изисква страшно много познания, но реални пари от подобна работа взимат най-добрите. Тоест единици.
Докато счетоводители търсят и наемат както бутките за вестници, така и производителите на ракети и самолети. Тоест всички. Така че драги ми миризливко, аз нямам нужда/икономист също/ да крада, аз съм винаги до парите Наистина най-вече чужди, но остава по нещо и за мен. Ще ти кажа нещо от опит. Начетеността не е гаранция са битов просперитет Понякога дори пречи.
А ти ще ме умориш с криминалното си мислене. Не се заяждай с "ико"-срещу теб да ходи , не можеш да го стигнеш
цитирай
13. vmir - 13. vencivaleri1951,
27.04.2015 00:56
vencivaleri1951 написа:

А ти ще ме умориш с криминалното си мислене.


Стига с това "Кой ми ... в гащите!" Не съм призовавал никого да убива, а това за теб и подобните ти е норма. Не мисля, че е много забавно крадецът да вика: "Дръжте крадеца", даже го намирам за адски тъпо. Че така си осигурявате беззаконие не го прави нито забавно, нито умно, а показва, че виреете единствено в условия на беззаконие и безнаказаност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310860
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив