Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2015 17:25 - Blog.bg и вятърните мелници на Сервантес
Автор: survakar007 Категория: Политика   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.05.2015 22:25


Дон Кихот и Санчо Панса - повечето от вас си спомнят за тези двамата герои. В преден пост упоменах едно сказание което споменава името "Санчо" и причината за "Свободата", та бях веднага критикуван от един познавач на Сервантес. Не знам кой е автора на сказанието, но на мен лично много ми харесва, та тъй като никой не претендира за авторство аз се обявчвам тук и пред всички вас като автор на следното:

"Свободата Санчо се крепи на върха на бойното копие" © - surwakar007 и ще го защитя според законите за авторското право като му ударя с едно ©, TM, и т.н. демек всичките права за използуването му са лично мои. Тези които дръзнат да го (ме) цитират без мое разрешение ще бъдат преследвани от закона!

"Вятърните мелници" са стар приьом за художествено изражение на мисълта, той е използуван от Сервантес за да покаже едно назадническо мислене, отдавана изоставено от обществото и за въобръжаемите "врагове" и идеалистични цели. В модерни времена бих оприличил Дон Кихот с марксистите, поне тези които все още останах в България, които все още милеят за една провалила се многократно и в целия земен сват идея, не се знае дали ще работи на Марс, Венера или по-далечна панета от слънчевата система, но на планетата Земя марксовите идеи за светлия комунизъм най-безславно се провалиха. Може би затова Вовка Путкин толкова му се ще да изследва Луната, Марс и т.н. други тела от нашата вселена.

Та нека продължим за "вятърните мелници" и връзката им с блог.бг. Въпреки сравнително голямото посещение "кликване" в този сайт, може да се види: http://www.alexa.com/siteinfo/blog.bg аз не виждам реклама, в дъното на страниците има нещо, но е незначително. Тук идва и въпросъте - кой спонсориа този сайт и най-вече защо? Кой им дава мангизите така да се каже за хостване, админ и друга дейятелност, като видимо парите не идват от реклама.

Притока на пари по някакви неясни причини ме навява на мисълта, че писанията тук се използуват за скрита цел. Писах преди и определих сайта като "билборд за болшевишка пропаганда", но това не е точно така, защото има доста постове с явна анти-болшевико съдържание, които също се избутват на първа страница.

Забелязах, че вниманието ни умишлено се привлича от конфликта между Русия и Украйна, зашото по голямата част от вероятно платените "блогъри", као преводачи от руските източници за пропаганда бълват постове денонощно, имената им веднага си проличава да упомена някои герои на социалистическия туд:  lyubomircholakov, grigorsimov, mh17, kolevm38 изредените бълват огромно количество постове за "братушките от Русия", а тази болшевишка помия се опонира от други активни блогъри като ykpaina, josarian оито играят от отсрената страна на корта с фланелката на антируската пропаганда, няй вече про-Украинска.

То не е лошо да си политически ангажиран, но тук не става въпрос за личната ангажираност на по-горе изброените а верочтно за материален интерес, финикисйки знци простичко казано. Каква е целта според мен на тези които бутат мангизите за тези пропагандни потоци? Създаване на "вятърни мелници" за останалите от нас, като желаят ние да последваме примера на Дон Кихот или дори да с вживеем в ролята на Санчо Панса.

Та хукваме ние останалите блогъри, с коментарите си да поддържаме/отхвърляме/критикуваме/одобряваме построената тояно за аци цел "вятърна мелница" и нападаме с измършавялото конче и претъпеното копие перките на мелниците, но в крайна сметка постигаме нищо и в двата случая постгаме НИЩО! Дали сме привърженици на Вовка Путкин, Ларвин или на Меркел, Обама и останалите тарикати е без значение, целта на за градежа на поредната "вятърна мелница" (публикуван Украйна срещу Рсия пост) е постигната!!! След минута две пристига нов пост с подобно съдържание и въпреки, че гледаме телевизия, слушаме радио и четем вестници ние отделяме от евремето с да коментираме подобен пропаганден бълвоч и по Интернет.

Каква е целта на вятърните мелници които ни съзава блог.бг - отклоняване на вниманието ни! Някой се опитва умишлено да насочи "коипето" ни в погршна посока! В миналото Чечнч, след това Грузия, Тунис, Либия, Иран, Сирия, Египет, Украйна, ИТИЛ... но селта е нашето "копие" да е насочено навън от истинские проблеми, които би следвало да вълнуват жителя на малката и незначителна балканска държавица, потънала в мизерия и със загиващо население България.

Целта е да не обръщаме вниманието сикъм неспособните да се справят с фалиралата ни държава правителства и политически хибриди, създадени от генните инженери на Позитано 20 и изпънени от агентурата на ДС като СДС, ДПС, НДСВ, ДСБ, Герб, Атака, РБ, МВРО, Дудук... и т.н. които вече 25 години доказват пред нас и пред света, че не са в състояние да създадат икономическа среда за да може българския народ да води приличен живот, а не да напуска, да измира и да се чуди как да си плати тока всеки месец.

Това е цалта на Сервантес, пардон на блог.бг за да ни създава поредната вятърна мелница и ние като Дон Кихот се спускаме с насоченото си копие да я разрушим. Поспри за миг блогъре и се замисли, не си губи времето и усилията да коментираш тази умишлена пропаганда, дали е боядисана в червено, синьо-жълто, оранжево, кафяво, жълто и т.н., тя е насочена срещу теб.

Блогъре с мозък в глаата си, без значение дали си марксист, комунист, русофил, русофоб, фашист, националист или просто българофил, използувай времето си плодотворно и като пишеп политика пиши за БЪЛГАРИЯ и вътршните проблеми на БЪЛГАРСКИЯ народ, пиши за масовото напускане на милиони българи, предимно млади, пиши за масовото нахлуване на чужденци, не само за хилядите бегълци от Азия потърсили спасение у нас, а най-вече за стотиците хиляди руски нашественици които след като се установят в България, ще създадат политическа партия "Братушка" и щ предизвикат български Донбас, като ще последва и Крим на българското Черноморие.

Най-вече пиши за неспособността н българските правителства, за корупцията в съдебната, законодателна и изпълнитена система, за масовите грабежи на държавата и народа от едни и същи кланове които ни ограбват по един или друг начин вече 70 години! Не посочвай с пръст "американците", "еврогейците" и други, виновни са днешните български политици и нарочени държавници, за това пишете, ако искате да сте полезни за род и Родина, поколенията неродени българи разчитат на вас, за тях помисли!


Тагове:   България,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310343
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив