Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2016 21:37 - гласове от отвъдното
Автор: survakar007 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2123 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 27.08.2016 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Моля, спазвайте правилата за публикуване. (мод.блог.бг)  



Гласувай:
4



1. slavimirgenchev1953 - Чудесна пародия
08.08.2016 18:37
по култова творба. Целокупният другариат ще полудее чак от яд!
цитирай
2. survakar007 - Пародията е, че всички ние целокупно наблюдавахме кражбите
08.08.2016 19:55
slavimirgenchev1953 написа:
по култова творба. Целокупният другариат ще полудее чак от яд!


от семействата на червената върхушка и не успяхме да им попречим както сториха в Чехословакия - там оставиха ченгетата от срепресивните служби без пенсии, а ние ги оставихме да го играят на политици и бизнесмени с окрадени от народ пари.

Де факто, децата на тези които най-гръмко крещяха догмите на Маркс и кърваво извършваха експроприацията днес се оказаха свръх богато феодали, а през целия си живот (голяма част прекаран в загнилия запад) не са пили потни вода.

Та за това ми беше думата де, и за вината си искат мезе, все искат и все трябва да им се дава, ако не им дадеш го експропреират, за да сем сме били равни казват.

Сурвакар
цитирай
3. bojil - Браво- чудесно е,поздравления!
11.08.2016 14:08
Браво- чудесно е,поздравления!
цитирай
4. bojil - И още нещо- името Маркс е фалшиво: ...
11.08.2016 14:52
И още нещо- името Маркс е фалшиво: този негодяй си е скрил истинското име също като колегите му Ленин и Сталин. Освен това той е травестит като Ленин,понеже бил семейна двойка с Енгелс.
цитирай
5. survakar007 - Тука нещо се разминахме
11.08.2016 19:15
bojil написа:
И още нещо- името Маркс е фалшиво: този негодяй си е скрил... бил семейна двойка с Енгелс.


Сега за това, че Маркс е сменил името си или е бил гей не знаех, а и това си е било лично негова работа, ако второто е истина вината му е биля, че е бил мръсник и е изневерявал на жана си, но от мене нищо повече.

Не е редно да се сравнява Маркс с Ленин, първият е бил идеалист/теоретик, а вторият е бил агент на чужди служби, иазпратен в родината си със задачата да изколи интелигенцията на Русия и успешно го е направил. Ленин е масов убиец и факта, че мумуията му още стои в центъра на Москва доказва, че днешните кремълски богатири не са по различни от Ленин - демагози, диктатори и масови убийци, КГБ агент Путни като допълнение е и крупен крадец, завлачил е лично над 5 милиарда шатски долара от собствения си изтормозен народ, може да си правиш извода за моралните ценности на русофилските кучки в България, които надлежно и ежедневно му облизват задника.

Маркс е направил блестяща интерпретация на Утопията, а идеите му са лесно приложими за насъскване на пролетаркста тълпа срещу тези или онези, като всеки предрешен престъпни може лесно да го направи - прегледай битието на българските висши комунета и си прави извода - от масови убийци, полуграмотни дрипльовци и върли експроприатори след коронацията им от кърваво-Червената Армия днес семействата им се оказаха тлъсти кпаиталисти, дори за вината на родителите си искат мезе и като гледам след 27 години уж-демократични промени подставени ДС агентурни трътки като интелектуалния инвалид Бойко Борисов ги издигат за представители на ООН, като за мезе, че само с вина не се кара.

Разработките на Маркс ще мътят водата на редица поколения за напред, въпреки че приложени на практика (без никакво изключение) докараха само мизерия и смърт на народите.

Наглед марксизма е розова утопия, но с убийствено деструктивен потенциал и ще бъде впрягана отново и отново от шарлатани за лична изгода.

Сурвакар
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310862
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив