Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2019 05:48 - Гео Милев, жертва на русофилските престъпления в България
Автор: survakar007 Категория: История   
Прочетен: 405 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Септемврийското въстание 1923 е организирано от рубладжийските пачаври Георги Димитров, Васил Коларов и други подобни национални предатели, по заповед на съветските им началници и за пореден път разбъркват политическите лайна в България. Георги Димитров, Тарабата, е изпотрошил милиони пари подавани му от руските разузнавателни служби (Коминтерна и др.) както за организиране на политически и военни саботажи, политически убийства и т.н. на територията на България и други държави, така и за да поддържа прословутата си комунистическа ненаситност за алкохолни оргии и курвентии.

Македонизираният изрод, Тарабата, мумията на когото зацапваше центъра на столицата с десетилетия е причинил смъртта на стотици хиляди българи на територията на руския кенеф Югославия, в СССР, и най-вече живеещи на територията на България, Пиринския край, които убиеца и национален предател Георги Димитров реши да отдаде на сръбите като покани сръбските тайни служби да шетат из България за да тероризират българите отказали да се записват в документите като "македонци", част от тези българи са били откарвани в сръбски концентрационни лагери и там са погинали.

Запознайте се с резултатите от преброяването на населението през годините когато македониста Георги Димитров беше министър председател изведнъж се появиха стотици хиляди "македонци" в регистрите и от тогава се постави началото на "македонското" малцинство в България... русофилските измекяри днес мълчат като шутки за този огромен политически капан заложен от тарторите на любимата им Русия като престъпника Георги Димитров.

Един от жертвите на руската пачавара, Гошо Тарабата, е поета Гео Милев, който е убит по време на политическата каша която ръбладжиите Г. Димитров и В. Коларов забъркват, но тези изверги след като събитията стават напечени позорно бягат за да се спасяват в руския кенеф Югославия. Наивници като Гео Милев за съжаление обират пешкира на рубладжийсите пачаври, но тези които си спомнят за него нека не пропускат фактите които уличават руските слуги в България като главни виновници за последствията от поредната руска намеса във вътрешните работи на СУВЕРЕННА (по онова време) България.

Русофилски марш
/актуализиран „Марш“ по Гео Милев/

В гърдите туптят ни сърцата -
смело крачим след Вожда, напред!
Русофили, вдигнете ръката,
с „Хайл Путин!“ отдайте му чест.

Вперьод, маладци...
български кърви -
ще пролееме ние дори!
Напред и в борбата
чрез предателства върли -
да сбъднат се наште мечти!

В гърдите свирепата подлост
бушува без всякаква свян,
дерзаем родината наша
да дарим на матушка Раша!

Напред, русофили...
с нашата жар за пари -
заветни са звънките рубли!
Напред и в стремежа
ний всякога верни -
да служим на руски мужик!

ПП: днешна България продължава да бъде под Руска политическа и икономическа окупация защото се управлява, ограбва и унищожава от фамилиите на руските пачаври у нас които онаследихме от правешкия пезевенк Тато, днес прикрити под иронични за нашата политическа реалност думи като "социалисти" от БСП, "демократи" като кочияшите и охранителите им от ГЕРБ, ДС прислугата от СДС/ДПС и подобни, и десетките "патриотари", "борци за права и свободи" и т.н., все русофилски продажници обслужващи геополитическите интереси на Кремълския Олигархат.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 311536
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив