Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2018 17:52 - Историческа поема за Октомври, 1917 г.
Автор: survakar007 Категория: История   
Прочетен: 131 Коментари: 0 Гласове:
0Човек като започне да остарява, все по-често се връща назад във времето, а времето има чудната способност да почиства историята от паразитни полипи, пропагандни лъжи затрупвали с десетилетия неудобната за властимеющите истина.

Думата ми е за така наречената "Октомврийския преврат" през 1917 г. - лъжовно назован "революция", защото този подмолен пуч е организиран от чуждо разузнаване, спонсориран с парите на свръхбогати капиталисти, а не е бил рожба на руския народ. Състоял се е само в един град и по-малко от 1% от населението в Руската империя е участвало в това кърваво събитие, за сравнение във Френската революция са участвали около 10% от населението на страната.

Октомврийският пуч е организаторан от офицери на германското военно разузнаване с одобрение на кайзера. Германската агентура организира няколко стотин емигранти, натоварва ги на влак и от Швейцария и под ръководството на Владимир Илич-Ленин е неговото педерастко обкръжение ги изпращат в Русия с цел да създадат смут в Русия, който да принуди руския цар да изтегли войски от фронта за да се разправя с вътрешните размирици. Намеренията на германското разузнаване се е разчула из руските емигрантски среди и при заминаването на Ленин на гарата руските емигранти са протестират срещу намеренията на тази група изменници, но германската полиция е предотвратила саморазправа с Ленин.

Самият Ленин не е бил етнически руснак и е мразел руснаците които е наричал "лайнари". Другият водач на Октомврийския пуч е бил руският емигрант в САЩ Леон Троцки, който там се е занимавал с разпространение на марксистка литература, докато група американски капиталисти разбират намеренията на германските служби и решават да инвестират в това начинание, като дават куфар с пари на Троцки и го изпращат в Русия.

При пътуването си за Троцки е преминал през Канада където е арестуван от властите които са разбрали за намеренията му да създава размирици в тила на своя военен съюзник Русия. Престоял е няколко дена в затвора, но по настояване на американските капиталисти е бил освободен и заедно с Ленин ръководят кървавите събития в Петроград.

Капиталистическите са извлекли огромни печалби в инвестицията наречена "Октомврийска революция". Правителството на Ленин е изпращало стотици милиони в Америка, Сталин също е бил пионка на свръх богатите западни капиталистически кръгове, Никита Хрушчов също, но капиталистическите гиганти решават да свалят Хрушчов от власт и поставят Леонид Брежнев. По времето на Брежнев комунистическата върхушка започва масово да краде от държавната хазната.

Дъщерята на Леонид Брежнев става първата руска милиардерка в долари, икономическият разпад на СССР престава да се укрива при Андропов и КПСС решава да удари мандалото на комунистическата химера и започва Перестройката. КГБ агент Горбачов е междинна фигура и нарочен от началниците му в КПСС за "виновник за разпада на комунизма", а при Борис Елцин семействата на по-ниските ешалони комунистически дейци също започват масово да се обогатяват чрез кражби от държавата и да изпират парите си в чужбина. Елцин постави на власт не безизвестният в престъпния свят на Ленинград Владимир Путин, който възстанови диктатурата в Русия и узакони крадените от народите на СССР пари от семействата на бившата вече комунистическа върхушка. На сегашната набързо забогатяла буржоазна върхушка в Русия (контрареволюционери по неотдавните комунистически стандарти) и е необходима забрава на марксистко-ленинските догми, които доведоха до избиването на десетки милиони хора в съветска Русия и сателитите и.

За да заличи символите на комунизма в Русия буржоазния вожд, крупният капиталист Владимир Путин от години всячески се опитва да прикрие миналото и се опитва да скрие мавзолея на Ленин, в предната статия описах един от многобройните случаи, а вече започна да забранява на наследниците на жертвите от ГУЛАГ (руските концлагери) да си спомнят публично за загиналите и зверстата на комунистческия режим. Само преди месец управата на Москва забрани хора да проведат годишния си протест на площада в Люблянка, управленито на НКВД (КГБ), от където са се издавали заповедите за масовите екзекуции в Русия.

Едно последно историческо уточнение и ще ви оставя да се полюбувате на поемета за Октомврийския пуч: След като изкарват карантията на Ленин и полагат мумифицирания му трупа му в мавзолея настъпва много студена зима и се спуква с тръбата с градските отходни води. Тленните останки на вожда на пролетариата са залени с лайна, а руския патриарх коментира новина със следното: "Мощите като мирото", защото сифилистичния педераст Владимир Илич-Ленин брутално се е разправял с религиите в Русия, процес който продължава и при следващите руски величия до като Путин реши да превърне православното християнство (затова бившите комунисти днес се накичиха със златни кръстчета и се нареждат първи на литургия) в инструмент за военната си агресия и постигане столетните стратегически цели на Руския за установяване на Черно море като вътрешно море на империята, процес в който русофилските кучки в България ще продължават активно да участват до като не бъдат кастрирани от българофилите.

imageГласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 221072
Постинги: 280
Коментари: 955
Гласове: 270
Архив